50. Jubilæum & skrivestatus

Jubilæum

Det var meningen, at dette skulle have været et festskrift i anledning af, at det er mit nyhedsbrev nummer 50, men virkeligheden kom i vejen. Den ældste af mine sønner brækkede højre overarm den 25. juni og var derfor nødt til at flytte ind hos os. Han har bestemt ikke været krævende at have boende, men jeg har ikke kunnet koncentrere mig om andet end hans smerter og besvær med at klare sig med én arm. Jeg plejer at afsætte de sidste dage i hver måned til at skrive nyhedsbrev, så det kan udsendes, inden måneden er omme, men denne gang har jeg én eftermiddag og kan ikke nå at sove på det skrevne, før det går ud til jer.  

Skrivestatus for juni måned

Ud af juni måneds 30 dage har jeg kun haft to hele skrivedage, to halve og fem kvarte. Resten er gået med sociale arrangementer (som der altid er flere af om sommeren), med havearbejde og med at lære min ny kørestol at kende. Den gamle var slidt op, og den type laves ikke mere. Altså var jeg nødt til at lære at betjene en forhjulstrukket kørestol, som opfører sig på en helt anden måde end min gamle baghjulstrukne. Det gav lidt skrammer på mig og på vores døre og indbo, men det går fremad.

Jeg har været så heldig at få dygtige betalæsere, som giver mig god og brugbar feedback på manuskriptet til bind 3, som nu er på 110.736 ord, hvilket svarer til cirka 323 bogsider. Det skal beskæres kraftigt, hvis ikke bogen skal blive alt for lang.  

Skrivepauser kan godt være produktive

Selv når jeg laver havearbejde, rumsterer min roman i hovedet på mig. Jeg kan klippe visne rosenhoveder af og samtidig udtænke idéer til, hvordan en af mine hovedpersoner skal møde sin kommende kæreste, hvordan deres forelskelse opstår og udvikler sig, og hvordan deres forhold skal præges af centrale 1980’er-begivenheder.

.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *