Om forfatteren

 

I 1955 kom jeg til verden i en lille landsby på Fyn.

Jeg er engelsk og fransk korrespondent, men flygtede hurtigt fra kontormiljøet. I 70’erne blev jeg feminist og venstreorienteret og flyttede i kollektiv.

I 1992 blev jeg cand. phil. i nordisk sprog og litteratur. Sideløbende uddannede jeg mig indenfor alternativ behandling, bl.a. på International Makrobiotic Institute i Schweiz, underviste i vegetarisk madlavning og ydede kostvejledning.

I cirka 15 år ernærede jeg mig dels som underviser, dels som pædagog /døgnplejer i eget hjem.

Derpå videreuddannede jeg mig indenfor dansk som andetsprog og blev ansat på Dansk Flygtningehjælps Sprogskole.

I 2002 blev jeg diagnosticeret med dissemineret sklerose og fortsatte i en årrække som indvandrerlærer, men på halv tid i et flexjob.

I 2007 bestod jeg eksamen som heilpraktiker (en tysk, helhedsorienteret sundhedsuddannelse) fra Naturheilschule ved Odense.

I 2012 udgav jeg fagbogen: “Rundt om sklerose. Ernæring, alternative behandlinger og sund håndtering af udfordringerne” og holdt derefter foredrag om min måde at tackle sklerose på. I efteråret 2017 var jeg gæsteforelæser ved Scleroseforeningens regionsmøder om alternativ behandling og sklerose.

I efteråret 2020 udkom min første roman “Når svalerne flyver højt”. Samtidig udkom novelleantologien “Udenfor”, hvor min novelle “Luftkasteller” indgår.

Den 15. oktober 2021 udkommer min anden roman “At leve er ikke nok” samt novelleantologien “Indenfor”, hvor min novelle “Heksen og møgungerne” indgår.

Undervejs fik jeg to børn, blev skilt og gift igen. I dag bor jeg sammen med min mand i nærheden af Odense.